LennieK Logo

Velkommen til

Scroll

LennieK logo outline

Grafik Billedretouchering Billedmanipulation Grafisk Design Rentegning DTP Layout Visuel kommunikation Typografi Webdesign Adaption Versionering Annoncer offline/online Flyers Kataloger Foldere Brochurer Visitkort Outdoor Logo/identitet POS Instore Messer/udstilling Bannere Infoskærme Social media Reklame Branding Online marketing B2B/B2C Kreativitet Indesign Illustrator Photoshop Acrobat Respekt Ydmyghed Indsigt Erfaring

En masse kærlighed ...

... og en million andre ting!

HVEM ER JEG?

Mit navn er Lennie Kristensen. Jeg elsker grafik, grafisk design, typografi og pasta... det sidste er nok mindre relevant. Med mere end 20 års erfaring, som grafiker på reklamebureauer, og som selvstændig grafiker og freelancer siden 2009, er jeg klædt rigtig godt på, til at hjælpe dig og din virksomhed med jeres grafiske opgaver.

 

Jeg elsker hvad jeg laver (virkelig) og gør det altid med passion, erfaring, nysgerrighed, indsigt, et højt serviceniveau, sans for detaljen, kreativitet, overblik og en masse humor. Og så lytter jeg til gode råd og forslag (jeg er ikke en primadonna). Jeg arbejder ikke for mig, jeg arbejder for dig, din virksomhed og dine produkter. jeg lytter til jer, jeg stiller spørgsmål, jeg analyserer og kort efter leverer jeg. Jeg fokuserer på detaljerne uden at miste overblikket, selv over meget store kampagner.

 

Der er næsten ikke den ting jeg ikke har lavet, fra favicons på 32x32 pixels til facadefolier på flere hundrede kvadratmeter, for de helt små til de helt store internationale virksomheder.

 

Jeg laver grafik og grafisk design på et perfektionistisk højt niveau. Kvaliteten er altid ”Pixel perfect“ og tilgodeser de højeste standarder og krav, ikke mindst mine egne – du behøver ikke tro på det, PRØV DET!

 

Selvom jeg arbejder alene, så har jeg ry for, at være en teamplayer og jeg vil hellere ses som en ”kollega“ frem for en leverandør. Jeg elsker at arbejde sammen med mennesker og virksomheder, som er lige så entusiastiske omkring, hvad de laver, som jeg er for det jeg laver. Jeg tror på samarbejde og vidensdeling, for at kunne præstere og levere mit bedste... og jeg leverer skam altid mit bedste.

HVAD LAVER JEG?

Gennem mere end 20 år har jeg arbejdet på en milliard opgaver (mindst), for de mest vidunderlige virksomheder.

 

Nogle lader mig lave det hele, mens andre bare har brug for lidt freelance hjælp under spidsbelastninger. Jeg har løst opgaver for IBM, Lenovo, Mattel, Kellogg's, Fresh Fitness, Marabou, Ford, Telia, BAT, Stimorol, Astra Zeneca, Janssen-Cilag, Nycomed, KMD, Bil-øen-Amager, LookGood, Tømrermester Madsen... og et hav af andre.

 

Virksomheder i alle størrelser og i alle brancher
– enten alene eller sammen med andre, enten helt fra bunden eller ud fra et fast layout eller en designmanual.

PRISER?

Jeg har arbejdet på adskillige kampagner gennem tiden, som har vundet priser.

 

Selv er jeg ikke så flink til, at indsende ting til prisuddelinger... jeg vil meget hellere bruge mine ressourcer på at kunne lave dig en hjemmeside fra kun 4.000 kr. ekskl. moms.

 

Jeg går lige entusiastisk ind i alle opgaver, store som små. Faktisk er der ingen opgave der er for lille, tager den kun 15 minutter, så sender jeg kun en regning på de 15 minutter (jeg arbejder hurtigt, effektivt og grundigt). Du kan få en fast pris (det kræver så lidt ekstra spørgsmål), ellers er min timepris latterlig billig, faktisk RIGTIG meget under, hvad et reklamebureau tager, med en hær af kreative, account managers og lækre frokostordninger...


Det er alligevel grafikere, som mig, der løser opgaven (jeg har flere reklamebureauer på kundelisten og jeg har arbejdet på reklamebureau i mange år), så hvorfor ikke bare gå direkte til mig.

En anden fordel er også, at du ikke først skal igennem en masse ”andre“ folk. Når du kontakter mig, så er det kun mig du får fat i, det gør kommandovejen kortere og prisen langt billigere.

I en kompleks verden, hvorfor så ikke gøre det simpelt.

 

Jeg er en problemknuser og kan næsten det hele, men hvis din opgave tilhører de to procent jeg ikke kan klare, så finder jeg en i mit netværk som kan hjælpe dig – og det tager jeg ikke noget for!

NOK OM MIG, HVAD MED DIG?

Jeg er ret hyggelig og sjov, at arbejde sammen med (det siger de alle sammen). Lige nu er jeg sikkert i gang med noget helt fantastisk, som et online banner, en folder eller en stor facadefolie. Men jeg vil elske, at lave den næste opgave for dig!

 

Så kontakt mig, så jeg kan hjælpe dig så hurtigt som muligt – det haster sikkert allerede!

Sender...

ØV, Der opstod desværre en fejl på serveren.

Prøv igen om et øjeblik.

Tusind tak for din besked.

Jeg vender tilbage til dig så hurtigt som muligt :)

RING

Magleparken 32 st.tv.  |  2750 Ballerup  |  2424 4297

Lavet fra scratch af LennieK